Airmaster® for Home tapijt in Medemblik

DESSO AirMaster® for Home is speciaal ontwikkeld voor in huis: een stoer lussenpool tapijt met een pure en natuurlijke uitstraling, ontworpen naar de laatste trends in Home Decoration. Het kleurenpallet met onder andere kleuren als zand, kiezel, hout en olijf is tijdloos van aard en versterkt het natuurlijke karakter.

In combinatie met de verbeterde binnenluchtkwaliteit sluit DESSO AirMaster® for Home perfect aan op hedendaags Scandinavisch design waar eenvoud, functionaliteit en natuur de basis zijn.
vanaf € 169,95
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag
Stof tot Nadenken
De lucht die we inademen is van grote invloed op onze gezondheid. Omdat we gemiddeld 90% van onze tijd binnen doorbrengen, is een gezonde binnenlucht heel erg belangrijk. In onze huizen is fijnstof aanwezig, veel meer dan we vaak aannemen. Fijne stofdeeltjes zijn met het blote oog niet te zien, maar kunnen leiden tot ademhalingsproblemen. Vooral als je een harde vloer hebt, blijven die fijne stofdeeltjes ronddwarrelen, waardoor ze eenvoudig worden ingeademd. Veel mensen realiseren zich dat niet…
Hoe gezond wil jij wonen?
Om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren heeft Desso een nieuw innovatief tapijt ontwikkeld: Desso Airmaster for Home. Dit tapijt houdt fijne stofdeeltjes tot 8 keer beter vast dan een gladde vloer. Desso Airmaster for Home zorgt er voor dat de hoeveelheid opdwarrelend stof, bijvoorbeeld door openzwaaiende deuren of spelende kinderen, sterk wordt verminderd. De fijne stofdeeltjes worden door de speciale garens vastgehouden tot de volgende stofzuigbeurt. Daardoor ademen we veel minder stof in en zorgen we voor een beter binnenklimaat.
Create Your Own AirMaster® biedt de mogelijkheid om de kleurencombinatie van je AirMaster® tapijt zelf samen te stellen. Allereerst kan je de kleur van de 5 accentlijnen in het tapijt zelf bepalen en daarbij kiezen uit een collectie van 16 kleuren. Daarna 1 van de 6 basis achtergrondkleuren kiezen zodat de accentlijnen perfect uitkomen.
DESSO AirMaster® ook voor zakelijk
Tegenwoordig brengen de meeste mensen zo'n 90% van hun tijd binnen door. Daarom is het van levensbelang dat we een gezond binnenklimaat scheppen. Als leverancier van tapijten beschouwen we het als onze verantwoordelijkheid om producten te ontwikkelen die bijdragen aan een gezondere leef- en werkomgeving. Meer weten over de functionaliteit, de collectie en de beschikbaarheid van DESSO AirMaster®? Neem contact met ons op - kijk bij de contactgegevens voor verdere informatie.
Meer informatie
EAN 9900000033552
Kenmerken Type tapijt: luspool
Materiaal: 100% polyamide
Breedte: 400 cm
Geschikt als tapijt, ook als vloerkleed op maat.
Merk Desso
PIT-symbolen     Antistatisch tapijt
    Comfortklasse 2
    Lichtechtheid
    Projectstoffering 32
    Trappen geschikt
    Vloerverwarming geschikt
    Zwaar woongebruik
    Zwenkwielen (intensief gebruik)