Image slide
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met K. Bot & Zonen - Wonen en Slapen
op ongedwongen wijze kennis maken met onze collecties
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Advies en vakmanschap bij K. Bot & Zonen - Wonen en Slapen
Perfect ingemeten en passend bij jouw woonwensen
Kies jouw eigen stijl
Image slide
Functionele Facette® Shades bij K. Bot & Zonen - Wonen en Slapen
Ontdek al onze mogelijkheden
Bekijk onze collectie

Facette® Shades bij K. Bot & Zonen - Wonen en Slapen in Medemblik

Met Facette® Shades kies je voor stijlvolle raamdecoratie in huis. Met de afwisselende transparante en dichte structuur van de stoffen kan je zelf de juiste hoeveelheid licht in jouw woning bepalen. Er is werkelijk gedacht aan elk detail.

Zo kan je heerlijk genieten van jouw uitzicht en toch moeiteloos de hoeveelheid licht aanpassen dankzij de slimme lichtregeling. In onze showroom laten wij je graag de nieuwste collectie stoffen en trends zien.


Maak een afspraak voor interieuradvies

Facette® Shades in diverse mogelijkheden

Facette® Shades zijn er in drie lamelmaten: 4 mm, 7 mm en 14 mm. Let er bij de keuze voor de lamelbreedte vooral op wat het best past bij het raamkozijn. Tevens is er volop keuze in stoffen, kleuren en texturen. Er is werkelijk voor ieder wat wils, zo creëer je eenvoudig de sfeer die bij jou past.

"laat je inspireren in onze showroom en ontdek de collectie met zachte stijlvolle stoffen!"

Kenmerken van Facette® Shades

Facette® Shades geven een zacht diffuus licht. Fel zonlicht wordt dankzij de zachte stoffen mooi gefilterd. De shades werken als het ware als een rolgordijn en zijn makkelijk te openen of te sluiten. Afhankelijk van de situatie kunt u kiezen voor een volledig open of gesloten positie, hiermee bepaal je zelf de hoeveelheid licht en de extra privacy die je wilt. Het product is uiteraard veilig voor kinderen en passend voor bijna elk formaat raam.


Maak een afspraak met K. Bot & Zonen - Wonen en Slapen

Brandveilige en vlamvertragende Facette® Shades in regio Medemblik, West-Friesland en Wieringermeer

K. Bot & Zonen - Wonen en Slapen bezit vlamvertragende Facette® Shades voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw. Deze Facette® Shades geven je ruimte een toegevoegde en functionele waarde. De speciale stoffen – gemaakt van 100% Trevira CS garens – beschikken over brandvertragende eigenschappen en voldoen uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.